Reviews

5.0
op basis van 18 Reviews
Lindsey Gerits
Lindsey Gerits
26 november 2023

Beste Jack Mulkens
Ik heb kennis mogen maken met deze lieve en oprechte man via een spirituele beurs.
Eerder al eens een meditatie workshop gevolgd van jack wat een ervaring.
Maar vandaag een healing ervaren wat fantastisch.
Na de sessie voelde ik mij zo licht als een veertje ,later kwamen er ook nog inzichten binnen .
Geleerd over mezelf en vooral wat opgeruimd .
In een woord geweldig Nogmaals dank je wel

groetjes Lindsey Gerits

Belinda Eijkenboom
Belinda Eijkenboom
9 november 2023

Jack weet heel goed wat gij doet en erg kundig.
Heeft me erg goed geholpen.
Tot heden nog steeds geen pijn en voel me goed.
Als er weer wat is. Ga ik weer naar hem.

Claudia
Claudia
2 augustus 2023

Hallo,
Een hele goede morgen.
Ik zou even laten weten hoe het met mij gaat.Je hebt mij en mijn vriendin angelique behandeld in Lanaken op deIbiza experience markt
Wij hebben bedden die nacht geslapen als een Roosje en Angelique zelfs zonder pijn in haar arm en nek .
Ik heb inmiddels mijn mri en ct scans gehad.Ik maakte mij eigenlijk echt heel druk vooral over de MRI scan gezien ik de laatste tijd enorm veel stress irritatie en spanning ervaar door allerlei omstandigheden waar ik in beland ben en totaal geen medewerking in krijg.Maar godzijdank de uitslag van de MRI is dat alles stabiel is met de tumoren in mijn hoofd……en daar ben ik heel blij en dankbaar voor.
De CT scan uitslag kreeg ik op mijn eigen verjaardag 27 juli en dat was mijn mooiste verjaardagscadeau wat ik kon krijgen …….afname ……en wel op 3 plaatsen , zowel mijn borst lymfeklieren en long . Dit is echt zo fijn .Of dit nu door de behandeling van jou in werking is gezet of toch een combi is van mijn doorzettingsvermogen met de chemokuren en positieve miniset geen idee maar dit geeft mij echt zo’n energie boots om door te gaan.Inmiddels bijna klaar met chemo kuur 16.

Nou dit wilde ik even delen omdat ik dat ook beloofd had.

Met lieve groet,

Claudia Versteegh

Myriam
Myriam
21 juli 2023

Een avondje 'Meditatie op Muziek & Magnetiseren' onder dames leuk me ontspannend en leuk om te doen.

De meditatie op muziek, met blote voeten in het gras, bewegend op de hemelse klanken gaf een gevoel van blijheid, vrijheid,

Verrassend daarna, dat bij het magnetiseren en/of helen, of hoe je het ook noemt, er nog zovele issues naar boven kunnen komen dieJack met zijn helende handen heeft aangepakt.

Water drinken en rust nemen de dag nadien hielp enorm met inderdaad alles los te laten! Voel me nu heerlijk in mijn lijf en in mijn hoofd, maar óók in mijn hart.

Dankjewel Jack Mulkens 😊🙏💜

Nikki
Nikki
22 juni 2023

Zaterdag kwam ik op de beurs in lanaken

Na de behandeling ondervond ik een heel aangename rust in mijzelf.
Mijn onderrug was pijnloos.
Bij het autorijden voelde mijn nek alsof ik gedeblokkeerd werd. Ik kon naar bijde kanten mijn hoofd goed draaien.
Deze behandeling blijft nog lang doorgaan, ook dagen na de behandeling. Ik voel het ook!

Detre Dany
Detre Dany
15 mei 2023

Beste Jack hierbij wil ik u oprecht bedanken voor u goede hulp.
Heb jack leren kennen op de spirituele beurs
bij het eerste oogcontact kreeg ik al het gevoel dat jack mij kon helpen.
Ben dan eens maar een sessie geweest op de beurs om te weten wat hij eigenlijk deed en was voor mij een hele ervaring.
Jack voelde dadelijk dat er met mij wat was en ik een hele last met mij meedroeg en stelde voor zonder enige verplichting met hem langs te komen.
Moet wel zeggen had even tijd nodig om die stap te nemen, maar ben blij het toch gedaan te hebben.
Hij heeft mij toen onder handen genomen wat er toen gebeurde heeft mij toch enigszins verbaasd.
Ik had een hele last op mijn schouders en een lichaam vol met innerlijke spanning wat een toen gebeurde was een zodanige opluchting, mijn hele lichaam veranderde door zijn aanraking ik werd werkelijk binnenste buiten gedraaid.
Er kwam van alles los, gewoon maar buiten gestuwd en weggevoerd.
Daarbij oprechte dank voor uw hulp mvg Detre Dany

Noortje
Noortje
6 maart 2023

Vorige week heb je mij behandeld op de beurs in Sittard. Ik had veel spanning en stress in mijn lijf en er kwam toen heel veel los! Ik heb de hele week nodig gehad om het te verwerken zowel fysiek als emotioneel. Na 9 dagen kan ik zeggen dat t beter gaat..Hartelijk dank hiervoor! Lieve groet, Noortje

Susan
Susan
3 maart 2023

Hai hier Sanne/ susan zurstrassen, je hebt me gisteren behandeld in landgraaf, iets heel opmerkelijks is vandaag gebeurd ik had 1 paar x contact met aartsengel Michael had het niet direct door mama was hier en een beste vriendin. Na dit alles was ik alleen en ik was naar onze aartsengel aan het bidden en had sterke verbinding werd weer doof , maar begreep hem, en toen ging u kaars spontaan uit, en toen ik de verbinding kwijt was, ging uw kaars spontaan weer aan, dit heb ik nog nooit mee gemaakt???!!!!! Jack kun jij dat aub zo snel mogelijk uitleggen.

Nicolle van Eck-Mulkens
Nicolle van Eck-Mulkens
27 februari 2023

Gisteren een behandeling van Jack gekregen op de beurs in Sittard. Voel me heerlijk ontspannen en goed geaard, heb al een tijd last van stijfheid in een paar tenen van mijn linkervoet, na gisteren een heel stuk verbeterd. Dank je wel, Jack!

Nicole
Nicole
22 september 2022

Heb behandeling gehad van Jack had migraine klachten en last van linkeroor het werd warm en begon weer te stromen de klachten zijn niet helemaal weg maar het voelt wel stukken beter ik voel wel betere doorstroming dank je wel Jack,

Lieve groetjes Nicole

Mark
Mark
21 september 2022

Goedemiddag Jack,

Afgelopen zondag heb je mijn voet behandeld ivm de zenuwpijn. Ik heb er nu veel minder last van en ik slaap beter.
Dank je wel.
Marc Essers

Nicole
Nicole
19 september 2022

Bedankt Jack,

Gister heb je me behandelt nek, linkerkant oor en migraine ik voelde dat warm werd en ging stromen,

Bedankt lieve collega dat je nog veel mensen mag helpen je bent een bijzondere lieve man,

Lieve groetjes Nicole

Ralph
Ralph
28 juni 2022

Beste Jack,

Chapeau!!
Na enkele behandelingen voel ik reeds minder pijn in mijn schouders, nek, benen en onderrug. Het is nog niet helemaal weg, maar het verlicht enorm. Daarnaast werkt de creme die jij mij geadviseerd hebt enorm verlichtend voor de zenuwpijnen in de bovenbenen. Daarnaast lijkt het erop dat ik al iets meer energie heb gekregen. Alles bij alles mag ik zeggen dat ik nu al tevreden ben met jouw eerste behandelingen. Het zou geweldig zijn om nog eens pijnvrij te zijn.

Tot gauw.
Groet,
Ralph

Roling/Comans M.L.
Roling/Comans M.L.
2 oktober 2018

Beste Jack,

ik heb de eerste behandeling van je gehad,, ik ben erg tevreden met het resultaat.
,Maar is het natuurlijk niet de eerste keer allemaal gelijk over. , Het heeft zijn tijd nodig maar ik vertrouw er toch op dat het , als we wat verder zijn, het gewenste resultaat een feit is.

het is natuurlijk nog niet helemaal over maar de vooruitgang kondigt zich wel aan volgens mij zijn het zenuwpijnen .

Jolijn Rouweler
Jolijn Rouweler
16 september 2018

Beste Jack
Na jou behandeling voel ik me beter .d.w.z meestal voel ik me erg gespannen , en heb veel last van mijn nek en schouders.
Nu na de behandeling bij jou te hebben gehad In New York.
Voel ik mij een stuk beter en vrijwel nergens meer last van.
Ik had een klier in mijn nek, die voor veel overlast zorgde. en deze is weg als sneeuw voor de zon .
Dit geheel is erg bijzonder en vond dit heel apart om dit mee te mogen maken .
Ook voel mij een stuk rustiger in mijn hoofd op de een of andere manier .
Bedank voor je behandeling jack en leuk je te mogen ontmoeten in New York

Ruben Meijnes
Ruben Meijnes
25 mei 2017

Jack is een collega van me.... Ik wist dat hij dit deed, maar had zelf geen ervaring of binding met zijn werk..... Vorige week kwam ik na een nacht slecht slapen, op mijn werk met een gruwelijke pijn in mijn nek en schouder streek. Jack zag dit en zei: ‘Zal ik je eens behandelen?” waarop ik zei; “Graag!. Alle hulp is welkom!”. In de kantine deed hij zijn ding en ik kreeg het vooral op de specifieke plek ontzettend warm en voelde trillingen tussen nek en zijn hand. Na een paar minuten, was mijn nek een stuk losser en kon mijn hoofd weer vrijwel normaal draaien...! Echt top! .....thnx Jack!

Kim Stevelmans
Kim Stevelmans
3 mei 2017

Mega goede ervaring bij Jack!! Ik had in de ochtend heel veel pijn aan mijn schouderblad en schouder. Al na een behandeling kon ik de nacht in zonder pijn en heb ik heerlijk kunnen slape. Bedankt Jack!! Je bent een topper. Groetjes Kim

Dominic vd sande
Dominic vd sande
22 maart 2017

Best jack

Heb een sportblessure gehad nadat jack me behandeld heeft is de pijn na genoeg verdwenen.

Mijn dank hiervoor
Mvg dominic