Schrijf uw opmerkingen of ervaring

<p>

Schrijf een nieuw bericht in mijn Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.239.119.61 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
mark uit Born heeft geschreven op 21/09/2022 om 16:05
Goedemiddag Jack,

Afgelopen zondag heb je mijn voet behandeld ivm de zenuwpijn. Ik heb er nu veel minder last van en ik slaap beter.
Dank je wel.
Marc Essers
Nicole uit Maastricht heeft geschreven op 20/09/2022 om 08:59
Heb behandeling gehad van Jack had migraine klachten en last van linkeroor het werd warm en begon weer te stromen de klachten zijn niet helemaal weg maar het voelt wel stukken beter ik voel wel betere doorstroming dank je wel Jack,

Lieve groetjes Nicole
Nicole uit maastricht heeft geschreven op 19/09/2022 om 14:38
Bedankt Jack,

Gister heb je me behandelt nek, linkerkant oor en migraine ik voelde dat warm werd en ging stromen,

Bedankt lieve collega dat je nog veel mensen mag helpen je bent een bijzondere lieve man,

Lieve groetjes Nicole
Ralph uit Landgraaf heeft geschreven op 28/06/2020 om 12:42
Beste Jack,

Chapeau!!
Na enkele behandelingen voel ik reeds minder pijn in mijn schouders, nek, benen en onderrug. Het is nog niet helemaal weg, maar het verlicht enorm. Daarnaast werkt de creme die jij mij geadviseerd hebt enorm verlichtend voor de zenuwpijnen in de bovenbenen. Daarnaast lijkt het erop dat ik al iets meer energie heb gekregen. Alles bij alles mag ik zeggen dat ik nu al tevreden ben met jouw eerste behandelingen. Het zou geweldig zijn om nog eens pijnvrij te zijn.

Tot gauw.
Groet,
Ralph
Roling/ComansM.L. uit Maastricht heeft geschreven op 02/10/2018 om 16:59
Beste Jack,

ik heb de eerste behandeling van je gehad,, ik ben erg tevreden met het resultaat.
,Maar is het natuurlijk niet de eerste keer allemaal gelijk over. , Het heeft zijn tijd nodig maar ik vertrouw er toch op dat het , als we wat verder zijn, het gewenste resultaat een feit is.

het is natuurlijk nog niet helemaal over maar de vooruitgang kondigt zich wel aan volgens mij zijn het zenuwpijnen .
jolijn Rouweler heeft geschreven op 16/09/2018 om 20:00
Beste Jack
Na jou behandeling voel ik me beter .d.w.z meestal voel ik me erg gespannen , en heb veel last van mijn nek en schouders.
Nu na de behandeling bij jou te hebben gehad In New York.
Voel ik mij een stuk beter en vrijwel nergens meer last van.
Ik had een klier in mijn nek, die voor veel overlast zorgde. en deze is weg als sneeuw voor de zon .
Dit geheel is erg bijzonder en vond dit heel apart om dit mee te mogen maken .
Ook voel mij een stuk rustiger in mijn hoofd op de een of andere manier .
Bedank voor je behandeling jack en leuk je te mogen ontmoeten in New York
Ruben Meijnes heeft geschreven op 25/05/2017 om 09:11
Jack is een collega van me…. Ik wist dat hij dit deed, maar had zelf geen ervaring of binding met zijn werk….. Vorige week kwam ik na een nacht slecht slapen, op mijn werk met een gruwelijke pijn in mijn nek en schouder streek. Jack zag dit en zei: ‘Zal ik je eens behandelen?” waarop ik zei; “Graag!. Alle hulp is welkom!”. In de kantine deed hij zijn ding en ik kreeg het vooral op de specifieke plek ontzettend warm en voelde trillingen tussen nek en zijn hand. Na een paar minuten, was mijn nek een stuk losser en kon mijn hoofd weer vrijwel normaal draaien…! Echt top! …..thnx Jack!
Kim stevelmans heeft geschreven op 03/05/2017 om 17:19
Mega goede ervaring bij Jack!! Ik had in de ochtend heel veel pijn aan mijn schouderblad en schouder. Al na een behandeling kon ik de nacht in zonder pijn en heb ik heerlijk kunnen slape. Bedankt Jack!! Je bent een topper. Groetjes Kim
Dominic vd sande heeft geschreven op 22/03/2017 om 12:27
Best jack

Heb een sportblessure gehad nadat jack me behandeld heeft is de pijn na genoeg verdwenen.

Mijn dank hiervoor
Mvg dominic
</p>

Facebook20