Ik laat me leiden door innerlijke krachten en krachten van boven

Over Mij – Jack Mulkens

Als ervaren energetisch healer combineer ik mijn kennis, intuïtie en sterke spirituele verbinding met mijn gids, pater Pio, om mensen te helpen bij het overwinnen van fysieke, emotionele en spirituele uitdagingen.

Mijn reis naar het healen begon met een bijzondere ontmoeting met mijn gids, pater Pio. Zijn kracht en begeleiding hebben mij geholpen om mijn eigen gaven te ontwikkelen en om effectieve behandelingen aan te bieden voor een breed scala aan klachten, zoals nek-, rug-, schouder-, reuma- en zenuwpijnen.

Bij Handen van de Ziel creëer ik een veilige en ondersteunende ruimte waar cliënten zich gehoord, begrepen en verzorgd voelen. Ik neem de tijd voor een persoonlijk gesprek om jouw behoeften te begrijpen en bied gepersonaliseerde behandelingen die gericht zijn op het herstellen van de natuurlijke balans van jouw lichaam en geest.

Naast het behandelen van mensen, heb ik ook een speciale affiniteit met dieren en bied ik graag helende energie aan honden en katten met klachten. Ik geloof in de kracht van meditatie als een instrument voor innerlijke rust en groei, en daarom bied ik ook meditatiesessies aan in onze serene yurt.

Volg mij op Social Media:

Hoe klanten mij ervaren

 

Jack weet heel goed wat gij doet en erg kundig. Heeft me erg goed geholpen. Tot heden nog steeds geen pijn en voel me goed. Als er weer wat is ga ik weer naar hem.

Belinda Eijkenboom

 

Ik heb kennis mogen maken met deze lieve en oprechte man via een spirituele beurs. Eerder al eens een meditatie workshop gevolgd van Jack wat een ervaring. Maar vandaag een healing ervaren wat fantastisch. Na de sessie voelde ik mij zo licht als een veertje, later kwamen er ook nog inzichten binnen. Geleerd over mezelf en vooral wat opgeruimd. In een woord geweldig.

Lindsey Gerits

 

Mega goede ervaring bij Jack!! Ik had in de ochtend heel veel pijn aan mijn schouderblad en schouder. Al na een behandeling kon ik de nacht in zonder pijn en heb ik heerlijk kunnen slapen. Bedankt Jack!! Je bent een topper.

Kim Stevelmans

Openbaring

Een tijd geleden, heeft mijn gids zich gemanifesteerd, d.m.v mijn vorige noveen kaars. Deze was door onverklaarbare reden weg dus heb ik een nieuwe gekocht en dat werd Pater Pio van Pietrelcina. Sindsdien helpt hij me met de behandeling van mensen met bepaalde klachten zoals zenuwpijnen, blokkades en andere gewrichtspijnen. Ik kan deze klachten opheffen of dragelijk maken voor de patiënt. Sinds hij me helpt, ga ik zienderogen vooruit en kan ik zelf zaken en pijnen die ik bij de patiënt voel ook verwoorden naar hen toe. Hierdoor kan ik hen verder begeleiden en eventueel doorverwijzen.

Wie is Pater Pio

Pater Pio, ook bekend als Padre Pio, was een Italiaanse franciscaner monnik en priester die in de 20e eeuw leefde.

Als gids en heilige wordt Pater Pio aangeroepen voor hulp, genezing en bescherming. 

Pater Pio wordt ook vaak gezien als een spirituele gids, waarbij gelovigen zijn leven en leringen bestuderen als een bron van inspiratie voor hun eigen spirituele groei. 

Pater Pio als Mijn Gids

Pater Pio fungeert als een krachtige gids tijdens mijn sessies, waarbij zijn liefdevolle energie de ruimte doordringen en de helende kracht van de behandeling versterken. Zijn aanwezigheid helpt me om met een open hart en geest te werken, en om elke persoon met compassie en mededogen te benaderen.

Pater Pio ondersteunt de behandelingen op vele manieren. Zijn wijsheid gidst me bij het identificeren van blokkades en het vinden van de juiste benaderingen om genezing te bevorderen. Helende energie stroomt door mijn handen en kanalen, waardoor de genezende kracht wordt geactiveerd en versterkt.

Wil jij ook op weg naar een pijnvrij leven?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je vragen hebt.