Home » Blog » Pijnbestrijding » Tennis arm behandeling na klachten nagenoeg verdwenen

Tennis arm behandeling na klachten nagenoeg verdwenen

door | 15 mei, 2024 | Pijnbestrijding

Een “tennisarm”, ook bekend als laterale epicondylitis, is een veelvoorkomende aandoening die pijn en ontsteking veroorzaakt aan de buitenkant van de elleboog.

Hoewel de naam doet vermoeden dat het vooral voorkomt bij tennisspelers.

Kan een tennisarm optreden bij mensen die herhaalde bewegingen maken met de pols en elleboog, zoals bijvoorbeeld bij het spelen van tennis, maar ook bij andere activiteiten zoals tuinieren, schilderen

behandelstoel

Nagenoeg haar een paar dagen geleden gesproken te hebben waren de klachten nagenoeg weg.

Haar gisteren nog geproken te hebben na 3 maanden zijn de klachten nog steeds,weg en kan zij haar werk weer als normaal beoefenen

Over mij

Al sinds ik kind ben weet ik dat ik helende handen heb. Maar het is pas sinds volwassen leeftijd dat ik ze actief inzet om mensen te helpen. Met Pater Pio als mijn Gids, help ik mensen van pijn en andere fysieke klachten en spanningen af te komen.

Gerelateerde artikelen

futloos vermoeidheid pijn in het lichaam motivatie

Onthoud dat het normaal is om af en toe futloos te zijn, maar als deze gevoelens aanhouden en je dagelijks functioneren beïnvloeden, aarzel dan niet om hulp te zoeken. Je verdient ondersteuning en er zijn mensen en middelen beschikbaar om je te helpen bij het omgaan met deze gevoelens. Blijf openstaan voor hulp en blijf voor jezelf zorgen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin1